Studio


Pieni studiohan meiltä löytyy Muhoksen keskustasta. Muhoslaiset tuntevat talon Muhoskeskuksena ja junaradan puolelta taloa löytyy meidän logolla varustettu ikkuna ja sisäänkäynti.

Tällä hetkellä ei päivystetä studiolla joka päivä, joten kiinni meidät nopeiten saat soittamalla jommalle kummalle!

Studiolla kuvaillaan pienempiä kuvauksia, kuten Newborn- lapsi- ja ylioppilas-/valmistujaiskuvauksia, sekä CV- ja passikuvauksia.


Studiovarusteet

Studio on sisustettu mahdollisimman rauhalliseksi ja vaalein sävyin. Lattialla on vaalea matto ja kuvauksissa käytettäviä istuimia on muutamia erilaisia.

Kaunis rottinkinen sohva tuo ihanan lämmintä tunnelmaa kuviin ja se voidaan muokkailla vuodenajan mukaan aina sopivin tyynynpäällisin ja koristein. 

Pienille malleille on oma pieni valkoinen kiikkutuoli sekä vesiheinärahi.

Talvinen sisustus


Rekvisiitta

Erityisesti pieniä kuvattavia ajatellen ollaan hankittu studiolle erilaisia puisia leluja, sekä pehmoleluja, jotka ovat vapaasti käytössänne.

NewBorn kuvauksiin on varattu muutamia erilaisia taustapeitteitä ja niin kutsuttuja wrappeja, jolla valintanne mukaan perheenne pieni voidaan peitellä tai kiepsauttaa kapaloon.


Lainavaatteet

Kartutamme myös pikkuhiljaa kasvavaa lainavaatevalikoimaa, jotta kuvauksiin tulevien ei tarvitsisi pähkäillä saati hankkia kuvauksia varten vaatteita! Tällä hetkellä valikoima on vain lastenkokoihin painottuva. Näitä vaatteita saa siis vapaasti lainata meidän järjestämiin kuvauksiin studiolla tai miljöössä!