Studio


Pieni luonnonvalo studiomme sijaitsee Muhoksen keskustassa. Muhoslaiset tuntevat talon Muhoskeskuksena ja rautatien puolelta rakennusta löytyy meidän logolla varustettu ikkuna ja sisäänkäynti. 

Tällä hetkellä emme päivystä studiolla joka päivä, joten kiinni meidät nopeiten saat soittamalla  jommallekummalle!

Studiolla kuvaillaan pienempiä kuvauksia, kuten perhe- , Newborn- , lapsi- ja ylioppilas-/valmistujaiskuvauksia, sekä CV- ja passikuvauksia. Välillä järjestämme studiolla myös minikuvauspäiviä, joista tiedotamme hyvissä ajoin somekanavillamme sekä täällä kotisivuillamme. 


Studiovarusteet

Studio on sisustettu mahdollisimman rauhalliseksi ja vaalein sävyin. Lattialla on vaalea matto ja kuvauksissa käytettäviä istuimia on muutamia erilaisia. 

Kaunis rottinkinen sohva tuo ihanan lämmintä tunnelmaa kuviin ja se voidaan muokkailla vuodenajan mukaan aina sopivin tyynynpäällisin ja koristein. 

Pienille malleille on oma pieni valkoinen kiikkutuoli sekä vesiheinärahi. 

Talvinen sisustus


Rekvisiitta

Erityisesti pieniä kuvattavia ajatellen studiolle on hankittu erilaisia puisia leluja, sekä pehmoleluja, jotka ovat vapaasti käytössänne sekä lasten viihdyttämiseen että valokuvausrekvisiitaksi.

NewBorn - kuvauksiin on varattu muutamia erilaisia taustapeitteitä ja niin kutsuttuja wrappeja, jolla valintanne mukaan perheenne pieni voidaan peitellä tai kiepsauttaa kapaloon. Vauvoille löytyy myös muutamia erilaisia kukkapantoja sekä rusetteja ja lainavaatteita. 


Lainavaatteet

Kartutamme myös pikkuhiljaa kasvavaa lainavaatevalikoimaa, jotta kuvauksiin tulevien ei tarvitsisi pähkäillä saati hankkia kuvauksia varten vaatteita. Tällä hetkellä valikoima on lastenkokoihin painottuva. Näitä vaatteita saa siis vapaasti lainata meidän järjestämiin kuvauksiin studiolla tai miljöössä!