Pieni luonnonvalostudiomme sijaitsee Muhoksen keskustan tuntumassa. Muhoslaiset tuntevat rakennuksen Muhoskeskuksena, ja rautatien puolelta rakennusta löytyy meidän (vielä vanhalla) logolla varustettu ikkuna ja sisäänkäynti. Tarkempi sijainti ja google maps - karttakuva löytyy sivun yhteydenotto - alareunasta.

Studiossa voidaan kuvata ajanvarauksella pienempiä kuvauksia, kuten perhe- , vauva- , lapsikuvauksia, ylioppilas- ja valmistujaiskuvia, sekä CV- ja passikuvia.

Järjestämme studiossa myös minikuvauspäiviä, joista tiedotamme somekanavillamme ja täällä kotisivuilla. 

Tällä hetkellä emme päivystä studiolla joka päivä, joten kiinni meidät parhaiten saat soittamalla jommallekummalle!


Studiovarusteet

Studiossa on suuret, valoa kauniisti sisään päästävät ikkunat, ja se on sisustettu mahdollisimman rauhalliseksi ja vaalein sävyin.

Kaunis rottinkinen sohva tuo ihanan lämmintä tunnelmaa kuviin ja se voidaan muokkailla vuodenajan mukaan aina sopivin tyynynpäällisin ja koristein. 

Pienille malleille kuvauksiin on oma pieni valkoinen kiikkutuoli sekä vesiheinärahi. 

Talvinen sisustus


Rekvisiitta

Erityisesti pieniä kuvattavia ajatellen studiolle on hankittu erilaisia puisia leluja, sekä pehmoleluja, jotka ovat vapaasti käytössänne sekä lasten viihdyttämiseen että valokuvausrekvisiitaksi.

Vastasyntyneiden kuvauksiin on varattu muutamia erilaisia settejä, joihin kuuluu wrappeja, joilla pikkuinen voidaan kapaloida söpöön pikku pakettiin, ja harsokankaita kiepautettavaksi kevyesti vauvan ympärille. Taustalla voidaan käyttää settiin sopivia, eri tekstuurilla olevia kankaita sekä lampaantaljoja. Vauvoille löytyy myös muutamia erilaisia kukkapantoja sekä rusetteja ja lainavaatteita.  


Lainavaatteet

Kartutamme myös pikkuhiljaa lainavaatevalikoimaamme, jotta kuvauksiin tulevien ei tarvitsisi pähkäillä, saati hankkia, vaatteita pelkästään kuvauksia varten. Tällä hetkellä valikoima on vielä lastenkokoihin painottuva. Näitä vaatteita saa siis vapaasti lainata meidän järjestämiin kuvauksiin studiolla tai miljöössä! Kerrothan lainavaatetoiveista kuvausvarausten yhteydessä.