Ylioppilas- ja valmistujaiskuvat – tarvitsenko niitä?

25.04.2024
"En minä tarvi kuvia."
"En osaa yhtään olla kameran edessä."
"Otetaan sitte puhelimella jotain kuvia juhlissa."

Löysitkö edellisistä lauseista itsesi? Nämä ovat nimittäin yleisimmin kuultuja kommentteja siitä miksi valmistujais- ja ylioppilaskuvauksia ei haluta varata.

Ja me ymmärretään se oikein hyvin! Kameran edessä oleminen ei todellakaan ole helppoa suurimmalle osalle ihmisistä, ja kuvaustilanteessa saattaa olla kova paine ja suuret odotukset kuvien onnistumiselle, kun ei selfien tavoin näe asentoaan ja ilmettään kuvausvaiheessa. 

Siksi ammattilaiskuvaajien avut ja ohjaus ovat korvaamaton apu kuvaustilanteessa. Olemme opiskelleet ja kartuttaneet kokemusta mallin ohjaamisesta satojen kuvausten verran ja meillä on vastaus mm. siihen mihin ja miten kädet voi laittaa, jotta ne eivät tunnu turhalta.

Valmistuminen tai ylioppilaaksi pääseminen ovat kuitenkin merkittäviä saavutuksia elämässä, jotka ovat ehdottomasti juhlistamisen arvoisia. Ylioppilas- ja valmistujaiskuvat ovat tapa tallentaa nämä hetket aikaa kestäviksi muistoiksi, jotka lämmittää mieltä ja tuovat iloa vielä vuosienkin päästä. Valmistujais- sekä ylioppilaskuviin sinut ikuistetaan sillä hetkellä kun otat askeleen kohti uutta vaihetta elämässäsi.

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvat ovat myös ihana muisto ja tapa juhlistaa saavutustasi perheen ja ystävien kanssa. Juhlavieraat haluavat muistaa kovan urakan suorittanutta lahjoin ja yleiseen etikettiin kuuluu myös kiitoskorttien lähettäminen muistaneille. Nykyään onkin yhä suositumpaa käydä kuvauksissa jo viimeistään kolmea viikkoa ennen juhlia, jolloin ehtii valita omasta mielestä parhaan kuvansa ja teetättää siitä valmiit kiitoskortit jo juhliin jaettavaksi! Näin säästyy myös kuvien postittamiseen liittyviltä kuluilta ja vaivalta. 

Vaikka valmistujais- tai ylioppilaskuvauksen hinta saattaa aluksi tuntua suurelta investoinnilta, se on kuitenkin pieni hinta verrattuna niihin hyötyihin, muistoihin ja tunteisiin, joita kuvat tuovat tullessaan. Ne ovat investointi, joka kestää läpi elämän, muistuttaen sinua rohkeudestasi, sitoutumisestasi ja saavutuksistasi.

Joten anna kuvausten olla osa juhliasi. Ne ovat muistoja, joita et halua unohtaa, ja hetkiä, jotka kestävät ikuisesti.


-Fotomimmien Laura & Katja

PS. Hoksasitko meidän tarjouksen ylioppilaille ja valmistuville? Tarjous voimassa 1.5.24 asti!