Miksi kannattaa varata perhekuvaus?

27.03.2024

On monia syitä, joiden takia kuvausten varaamista on lykätty ja lopulta ne ovat jääneet varaamatta kokonaan.

"Varataan perhekuvaus sitten kun…

  • on lapsen merkkipäivä,
  • on hääpäivä,
  • olen päässyt tavoitepainooni,
  • täytän vuosia,
  • raskin investoida kuvauksiin,
  • lapset ovat vähän vanhempia."


Nämä kaikki ovat todellisia tilanteita ja toki täysin ymmärrettäviä! Mutta liian monesti olemme kohdanneet harmittelua siitä, että "olisi pitänyt käydä kuvauksissa silloin kun lapset olivat vielä pieniä", tai siitä "ettei koko perheestä ole yhtään kunnollisia kuvaa, jonka voisi teettää kehyksiin seinälle".
Perhekuvaus on enemmän kuin vain valokuvien ottamista; se on tapa taltioida arvokkaita hetkiä, jotka säilyvät ja kestävät aikaa. Erityisesti aika jolloin lapset ovat pieniä on vain kerran ja ohi nopeammin kuin ehtii ymmärtääkään. Siksi perhekuvauksella on suuri arvo!

Olemme koonneet alle muutamia lisäsyitä siihen, miksi ruuhkavuosista huolimatta juuri nyt on oikea aika varata perhekuvaus!


1. Kallisarvoisten hetkien taltiointi

Lapsikuvaus, vauvakuvaus ja perhekuvaus ovat loistavia tapoja ikuistaa elämän tärkeimpiä vaiheita. Vauvavuosi on ohi ennen kuin huomaatkaan ja lapset kasvavat isoiksi ihan liian nopeasti. Perhekuvaus tallentaa perheen yhteisiä hetkiä ja muodostaa arvokkaita muistoja, jotka säilyvät vuosia ja vuosikymmeniä eteenpäin.


2. Perhesiteiden vahvistaminen

Kuvaustilanne on ihana tilaisuus perheen yhdessäoloon ja laatuaikaan. Se myös vahvistaa perhesiteitä ja luo pysyviä muistoja yhdessä vietetystä ajasta. Lasten kasvaessa nämä kuvat ovat aarteita, jotka tuovat esiin lämpimiä muistoja menneiltä vuosilta.


3. Muistoja tuleville sukupolville

Perhekuvaus on tapa luoda muistoja, jotka kestävät sukupolvien yli. Näitä kuvia katsotaan ja jaetaan vuosien varrella, ja ne ovat osa perheen perintöä. Ne välittävät tarinoita menneisyydestä ja tuovat yhteen nykyhetken ja menneisyyden.


4. Ammattilaisten taito

Ammattikuvaajan käyttäminen perhe-, lapsi- tai vauvakuvauksessa takaa laadukkaat kuvat. Ammattilaisella on näkemystä, osaamista ja kokemusta siitä, mikä toimii ja näyttää upealta kuvissa. Kuvaaja osaa asetella kuvattavat kauniisti, valita sopivat taustat ja hyödyntää valoa parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Saatte kuvat, jotka ovat sekä teknisesti että esteettisesti upeita, mikä tekee perhekuvista erityisiä.


5. Kustannukset

Me ymmärrämme perheellisinä myös sen, että raha voi olla joskus tiukassa, eikä ehkä kuvauksiin investoiminen ole ensimmäisenä mielessä. Mutta yllämainittujen syiden vuoksi haluaisimme kuitenkin, että mahdollisimman moni voisi saada itselleen kauniita kuvia rakkaimmistaan yhdessä. Älä siis anna tämän olla kynnyskysymys, vaan kysäise rohkeasti mahdollisuutta jakaa laskua osiin. Autamme mielellämme ja tarjoamme mahdollisuutta jakaa lasku 2 tai vaikkapa 3 erään.


Miksi siis kannattaa varata kuvaukset nyt?

Perhekuvaus on tapa tallentaa kultaakin kalliimpia hetkiä muistoiksi, jotka kestävät eliniän ja pidempään. Erityisesti lapsuuden eri vaiheet, kuten vauvan odotus, ensimmäiset viikot syntymän jälkeen ja koko vauvavuosi, on täynnä uusien taitojen oppimista, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita! Ja koska nuo hetket ovat ainutkertaisia ja ohikiitäviä, niiden tallentaminen valokuvin on tärkeää. Ammattilaisen käyttö varmistaa laadukkaat kuvat, jotka säilyvät perheen aarteina sukupolvien ajan.


-Fotomimmit Katja & Laura